Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 22.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Nailarit netissä – epävirallisesti

Manic Sunday

Useimmilla musiikkimaailman tähdillä on toki omat kotisivut. Virallisten saittien lisäksi verkkoon on putkahdellut myös joukoittain epävirallisia sivuja. Monet fanien harrastuspohjalta väsäämistä sivuista eivät suinkaan häpeä virallisille. Yksi upeista epävirallisista on Nylon Beatiin keskittyvä Oikee tähti.

Oikeesta tähdestä löytyy paljon Nailari-fanin tiedonnälkää tyydyttäviä perusjuttuja, kuten esimerkiksi keikkakalenteri ja bändiesittely. Sivuston ehdottomia helmiä ovat fanien lähettämistä valokuvista kasattu, erittäin laaja galleria ja keikkaraportit.

Oikeeta tähteä kannattaa poiketa ihastelemassa, vaikkei Nailari-fani olisikaan.

2 kommenttia

 1. Reetta

  9.9.2002 klo 23:01

  Koska olen nainen, en tietenkään voinut olla katsomatta. Vaan kyllä pitää aika nailon olla itekkin, että jaksaa noilla sivuilla kauan kykkiä. Vieraskirjan kohdalla repesin lopullisesti :)

 2. Samuli Kinnari/Sopuli.net

  9.9.2002 klo 23:16

  Repesit? Nehän on hienot sivut =D Ja varsinkin, kun ovat harrastuspohjalta tehdyt.

  Oikee tähti on yksi niistä saiteista, joilla mä vakituisesti vierailen. Siihen saattaa kyllä vaikuttaa se, että jostain syystä olen viime aikoina alkanut tykätä isosti Nylon Beatin musiikista. Outoa, mutta totta ;)

Tähän artikkeliin ei voi enää lähettää kommentteja.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: