MAINOS

Nailarit netissä – epävirallisesti

Manic Sunday

Samuli Kinnari

Useimmilla musiikkimaailman tähdillä on toki omat kotisivut. Virallisten saittien lisäksi verkkoon on putkahdellut myös joukoittain epävirallisia sivuja. Monet fanien harrastuspohjalta väsäämistä sivuista eivät suinkaan häpeä virallisille. Yksi upeista epävirallisista on Nylon Beatiin keskittyvä Oikee tähti.

Oikeesta tähdestä löytyy paljon Nailari-fanin tiedonnälkää tyydyttäviä perusjuttuja, kuten esimerkiksi keikkakalenteri ja bändiesittely. Sivuston ehdottomia helmiä ovat fanien lähettämistä valokuvista kasattu, erittäin laaja galleria ja keikkaraportit.

Oikeeta tähteä kannattaa poiketa ihastelemassa, vaikkei Nailari-fani olisikaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top