MAINOS

Pirkanmaan kulttuuriympäristöohjelma valmis

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan alueellinen kulttuuriympäristön hoito-ohjelma julkistettiin perjantaina, jolloin vietettiin Euroopan rakennusperintöpäivää. Ohjelmaan on koottu tärkeimmät tiedot maakunnan kulttuuriympäristön historiasta, arvoista ja säilyttämisestä.

Kulttuuriympäristöohjelman tavoitteena on, että jokainen kunta laatii oman kulttuuriympäristön hoito-ohjelman ja löytää sen avulla kulttuuriympäristöön liittyvät vahvuutensa. Pirkanmaan kunnista Nokia on jo saanut valmiiksi oman ohjelmansa ja sellainen on valmistumassa Kangasalla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top