MAINOS

Kotikunnan asioita seurataan mediasta

Uutiset

Samuli Kinnari

KuntaSuomi 2004 -kuntalaistutkimuksen mukaan suomalaiset seuraavat kotikuntansa asioita joukkoviestimien kautta. Vain kolmannes tutkimukseen vastanneista on tutustunut kuntansa Internet-sivuihin ja verkkopalveluihin. Näistä vain seitsemän prosenttia ilmoitti antaneensa asuinkuntansa palveluja koskevaa palautetta verkon kautta ja heistä vain harva on saanut vastauksen palautteeseensa.

Asukkaiden ja kunnan perinteisempi vuorovaikutus toimii edelleen huomattavasti laajemmin. Joka neljäs kuntalainen on antanut suoraa palautetta palveluista. Suurin osa heistä on saanut myös vastauksen antamaansa palautteeseen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top