MAINOS

Nelosen myöhäisiltaan uusi toimintasarja

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Largon kosto -sarja aloittaa tänään Nelosen keskiviikon myöhäisilloissa. Sarja perustuu samannimisiin sarjakuva-albumeihin.

Largo Winch ajautuu isäpuolensa kuoleman vuoksi keskelle monimutkaista tapahtumavyyhteä. Kun Winchistä tulee suuryrityksen perijä, on luvassa seikkailuja, joita James Bondkin kadehtisi. Largo Winch ei kuitenkaan tiedä ketä varoa ja keneen luottaa. Yksi asia kuitenkin on varma: hänen on löydettävä isäpuolensa kuoleman takana olevat tahot, ennen kuin nämä löytävät hänet. Joukko bisneselämän vaikuttajia, poliitikkoja ja sotilaallista johtoporrasta tekisi mitä tahansa saadakseen haltuunsa mahtiyhtymä W:n.

Sarja alkaa kaksiosaisella jaksolla, joka on nimetty Perijäksi. Pääosissa: Paolo Seganti, Sydney Penny (mm. Sunset Beach, Kaukainen lahti/Hyperion Bay, Beverly Hills, 90210), Diego Wallraff, Serge Houde, Geordie Johnson.

Largon kosto > Nelonen > keskiviikkona 18.9.2002, kello 0.05

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top