MAINOS

Jorma Hynninen laulaa Huittisissa

Uutiset

Samuli Kinnari

Kulttuurikeskus Wanhaa Pappilaa isännöivä Markku Piri järjestää Huittisissa lauantaina Kaunista laulua 4 -konsertin. Risto Ryti -salissa esiintyvät baritoni Jorma Hynninen, sopraano Helena Juntunen ja pianisti Ilkka Paananen.

Jorma Hynninen kuuluu suomalaisten oopperalaulajien kansainväliseen kärkikaartiin. Savonlinnan Oopperajuhlienjohtajan tehtävät jätettyään Hynninen on vieraillut ahkerasti oopperanäyttämöillä ja konsertoi sekä Suomessa että ulkomailla. Helena Juntunen voitti tänä vuonna Lappeenrannan laulukilpailujen naisten sarjan. Ilkka Paananen puolestaan on vuoden 1982 Maj Lind -pianokilpailun voittaja.

Konsertin jälkeen Wanhassa Pappilassa nautitaan Maija Silvennoisen loihtima kolmen ruokalajin ateria kauden raaka-aineista. Silvennoinen on tuttu muun muassa MTV3:n Bon Appétit -ruokaohjelmasta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top