Isännöinti Kuvaja Ky lähettää hyviä kirjeitä

Viihdeuutiset

Suomen Postin vuosittainen Hyvä Kirje -kilpailu on ratkennut. Vuoden parhaimmaksi yrityksen tai yhteisön lähettämäksi kirjeeksi valittiin torstai-iltana pidetyssä palkintojuhlassa hämeenlinnalaisen Isännöinti Kuvaja Ky:n asukastiedotteet. Palkinnon suuruus on 5 000 euroa.

Isännöitsijän tehtäviin kuuluu ikäviäkin velvollisuuksia, kuten huomauttaminen liiasta metelöinnistä, maksamattomista vastikkeista, jne. Isännöinti Kuvaja Ky:n korttisarja lähestyy asukkaita näissäkin asioissa pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla. Korttien oivaltavat kuvat ja hienovaraiset tekstit eivät varmasti huku muun postin joukkoon. Korttisarja edustaa pitkäjänteistä asiakassuhteen hoitoa asiakkaan näkökulmasta. Isännöinti Kuvaja Ky:n asukastiedotesarjan on suunnitellut mainostoimisto 42 Oy.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top