MAINOS

Osbournet tulevat olohuoneeseen

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Neloselta alkaa tänään maanantaina Emmyllä palkittu The Osbourneus, joka on dokumentaarinen komediasarja Black Sabbathin laulusolistina tunnetuksi tulleesta rocklegenda Ozzy Osbournesta ja hänen värikkäästä perheestään. Isän lisäksi talossa asustavat managerivaimo Sharon, teini-ikäiset lapset Kelly ja Jack sekä suuri joukko lemmikkieläimiä.

Maaliskuussa MTV:llä Yhdysvalloissa käynnistynyt The Osbournes on ollut kaapelikanavien kaikkien aikojen hitti ja siitä on muotoutunut todellinen ilmiö ympäri maailmaa. Ensimmäisessä jaksossa vierailevana tähtenä nähdään talk show -juontaja Jay Leno.

The Osbournes > Nelonen > maanantaisin, kello 21.00

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top