MAINOS

Hernesniemi: Vuokramarkkinoilla Suomi on jakautunut kahtia

Uutiset

Samuli Kinnari

Arkistokuva 21

Torstain ja perjantain välisenä yönä vietettiin asunnottomien yötä. “Köyhyyttä ja eriarvoisuutta ei voida poistaa, ellei asumisasioita saada kuntoon. Asukasliitto haluaa muistuttaa, että asunto jokaiselle on edelleenkin perustuslain mukainen tavoite”, totesi Suomen Asukasliitto ry:n nokialainen puheenjohtaja Herkku Hernesniemi puheessaan asunnottomien yössä Tampereella.

“Vuokramarkkinoilla Suomi on jakautunut kahtia”, Hernesniemi pohti. Kahtiajakautuminen näkyy hänen mukaansa siinä, että muuttotappiokunnissa on lisääntyvässä määrin tyhjiä asuntoja, kun taas toisilta paikkakunnilta kohtuuhintaisen vuokra-asunnon saaminen on vaikeaa.

Kuvassa Asukasliitto ry:n puheenjohtaja Herkku Hernesniemi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top