MAINOS

Vammalan sivistyslautakunta ei laita kyläkoulujen ovia säppiin

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan sivistyslautakunnan syyskuussa tekemä talousarvio vuodelle 2003 palasi bumerangina takaisin lautakuntaan, koska esitetty talousarvio ylitti raamin 600 000 eurolla. Lautakunta pohti budjettia uudemman kerran viime viikolla. Sivistysjohtaja Lauri Laurila ehdotti lautakunnalle muun muassa kyläkoulujen lakkauttamisia. Lautakunta ei kuitenkaan esitykselle lämmennyt.

Säästöjen hakemiseksi lukion opiskelijoiden puolesta lopetetaan koulumatkan omavastuuosuuden maksaminen 1.8.2003 alkaen ja opettajien palkattujen ylituntien määrää vähennetään perusopetuksessa keskimäärin neljään tuntiin viikossa päätoimista opettajaa kohden. Lukion ylituntien määrän lautakunta säilyttäisi entisellään. Päätös syntyi lautakunnan jäsen Pentti Jarkon esityksestä äänestyksen jälkeen. Jarkon esitys pohjautui osittain sivistysjohtaja Laurilan esitykseen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top