MAINOS

Hammashoidon korvaukset kaikille 1.12. alkaen

Uutiset

Samuli Kinnari

Hammashoidon Kela-korvauksia maksetaan joulukuun alusta alkaen kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Viimeinenkin ikäraja poistuu, kun myös ennen vuotta 1946 syntyneet tulevat korvauksen piiriin. Korvausta maksetaan 1.12.2002 alkaen tehdyistä toimenpiteistä.

Koko maassa on ennen vuotta 1946 syntyneitä vakuutettuja 1,3 miljoonaa. Heistä noin puolet on 57-70 -vuotiaita ja loput iäkkäämpiä. Kelassa arvioidaan hammashoidon korvaushakemusten määrän kasvavan laajennuksen takia ensi vuonna noin 45 prosentilla.

Myös kunnallinen hammashoito laajenee joulukuun alussa koskemaan koko väestöä. Mahdollisuudet päästä hoitoon terveyskeskukseen saattavat vaihdella paikkakunnittain. Tietoa kunnallisesta hammashoidosta saa kotipaikkakunnan terveyskeskuksesta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top