Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Perjantai 19.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Kummola: Punkalaitumen siirtymäaika turhan pitkä

Uutiset

Pirkanmaan maakuntavaltuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Kalervo Kummola (kok) avasi torstaina maakuntavaltuuston kokouksen. Puheessaan Kummola muun muassa toivotti Punkalaitumen kunnan tervetulleeksi Pirkanmaalle. "Viikko sitten valtioneuvosto päätti siirtää Punkalaitumen kunnan sen oman hakemuksen perusteella Satakunnan maakunnasta Pirkanmaan maakuntaan vuoden 2005 alusta lukien. Turhan pitkä siirtymäaika, mikä ennen muuta haittaa Punkalaitumen kunnan arkipäivää. Päätös on kuitenkin tehty ja pulinat pois", Kalervo Kummola sanoi. "Toivotan meidän kaikkien puolesta Punkalaitumen kunnan mitä parhaiten tervetulleeksi Pirkanmaan maakuntaan ja Pirkanmaan liiton toimintaan mukaan", Kummola jatkoi.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: