MAINOS

Kummola: Punkalaitumen siirtymäaika turhan pitkä

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan maakuntavaltuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Kalervo Kummola (kok) avasi torstaina maakuntavaltuuston kokouksen. Puheessaan Kummola muun muassa toivotti Punkalaitumen kunnan tervetulleeksi Pirkanmaalle. “Viikko sitten valtioneuvosto päätti siirtää Punkalaitumen kunnan sen oman hakemuksen perusteella Satakunnan maakunnasta Pirkanmaan maakuntaan vuoden 2005 alusta lukien. Turhan pitkä siirtymäaika, mikä ennen muuta haittaa Punkalaitumen kunnan arkipäivää. Päätös on kuitenkin tehty ja pulinat pois”, Kalervo Kummola sanoi. “Toivotan meidän kaikkien puolesta Punkalaitumen kunnan mitä parhaiten tervetulleeksi Pirkanmaan maakuntaan ja Pirkanmaan liiton toimintaan mukaan”, Kummola jatkoi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top