MAINOS

Kaupoista saa Takorautaa

Manic Sunday

Samuli Kinnari

Kauneimmat suomalaiset rakkauslaulut kokoava Takorautaa-levy on taottu. Alasimen varressa olivat muun muassa Timo Rautiainen, Nylon Beat, Maija Vilkkumaa, Toni Wirtanen ja Kauko Röyhkä. Kappaleiden rajoja rikkovista sovituksista vastaa Hemma Beast -yhtye, jossa soittavat Lenni-Kalle Taipale, Marzi Nyman, Tatu Ferchen ja Zarcus.

Takorautaa-levyn ennakkosinglenä julkaistu Nylon Beatin Nuoruustango on herättänyt aitoa ihastusta. Eräs radiojuontaja puolestaan tokaisi Toni Wirtasen Romanssista: “Tämän kauniimmaksi ei rakkauslaulu enää tule.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top