MAINOS

Pirkanmaalle 355 hehtaaria luonnonsuojelualueita

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaalla hankittiin luonnonsuojelutarkoituksiin valtiolle ja perustettiin yksityisiä luonnonsuojelualueita viime vuonna yhteensä noin 355 hehtaaria. Tästä määrästä noin 140 hehtaaria ostettiin ja vaihdettiin valtiolle luonnonsuojelua varten ja noin 215 hehtaaria yksityismaita rauhoitettiin yksityisiksi luonnonsuojelualueiksi.

Etusijalla viime vuonna oli lehtojen suojeluohjelmien toteuttaminen. Lehtoja rauhoitettiin ja ostettiin Hämeenkyrössä, Toijalassa ja Valkeakoskella. Suojeltavaa suota rauhoitettiin muun muassa Vammalan Yyrinsuolla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top