MAINOS

Tampereen läntisen kehätien rakentaminen alkaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Eduskunta myönsi vuoden 2003 talousarviossaan Valtatie 3:n Tampereen läntisen kehätien rakentamiseen 2,5 miljoonan euron aloittamisrahan. Samalla Tiehallinto sai tilausvaltuuden aloittaa hankkeen ensimmäinen rakennusvaihe, jonka kustannusarvio on 57 miljoonaa euroa.

Valtatie 3:n Tampereen läntisen kehätien ensimmäinen vaihe tarkoittaa moottoritien rakentamista Pirkkalasta Nokialle eli Rajaniemestä Kalkkuun. Tälle osuudelle sijoittuu kolme eritasoliittymää. Ensimmäisen vaiheen rakentamista valmistellaan parhaillaan Tiehallinnossa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top