MAINOS

Hopeisen Harmonikan semifinalistit valittu

Uutiset

Samuli Kinnari

Tämän vuotisen Hopeisen Harmonikan semifinalistit on valittu. Kilpailuvideoita ja -äänitteitä tuli Sata-Häme Soi -juhlille määräaikaan mennessä 43 kappaletta. Niiden perusteella arvosteluraati valitsi 18 Hopeisen Harmonikan semifinalistia.

Raatilaiset: Mieluisaa kuunneltavaa

“Erityisen myönteistä oli kaikkein pienimpien, 6-7 -vuotiaiden, runsas mukanaolo ja heidän hyvä soittotaitonsa. Yleisesti ottaen esitykset olivat innostuneita ja sympaattisia ja niitä oli mieluisaa kuunnella”, kertoo raadissa istunut Sata-Häme Soi -juhlien taiteellinen johtaja Kimmo Mattila. “Kappaleiden vaikeustaso oli lähes poikkeuksetta valittu hyvin soittajien mukaan, eikä liian vaikeita kappaleita soitettu. Kuullun perusteella voimme olla varmoja, että harmonikansoiton harrastuksen taso on tulevaisuudessakin hyvä”, iloitsee puolestaan harmonikansoiton opettaja Seppo Lankinen.

Hopeisen Harmonikan semifinaali pidetään Sata-Häme Soi -juhlien ja Suomen Harmonikkaliiton järjestämällä Suurella Harmonikkaristeilyllä 2.-3. maaliskuuta. Finaali luonnollisesti kisataan heinäkuun alussa Sata-Häme Soi -juhlilla Ikaalisissa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top