MAINOS

Keikyän kyläranta kehittyy Joutsenten reitin tuella

Uutiset

Samuli Kinnari

Joutsenten reitti ry:n hallitus kokousti torstaina Vammalassa. Hallitus jakoi rahaa muun muassa Keikyän kyläseura ry:n investointihankkeelle, jolla kehitetään kyläsuunnitelman mukaisesti Keikyän kylärantaa kyläläisten yhteisenä tapaamispaikkana. Vammalaan rahaa ropisi Vammalan Helluntailähetys ry:lle Houhajärvellä sijaitsevan Leirikartanon nuorisotoiminnan kehittämiseen sekä Lantulan seudun kyläyhdistys ry:lle niin sanotun Haapamäen reitin kunnostamiseen kyläläisten yhteiskäyttöön.

Yhteensä Joutsenten reitti ry:n hallitus käsitteli 11 hankehakemusta, joista yhdeksän rahoitusta päätettiin puoltaa ja kaksi jätettiin pöydälle lisäselvityksiä varten. Nyt puollettujen hankkeiden kustannusarviot ovat yhteensä 230 000 euroa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top