MAINOS

Ennen maastoa

Mummoloota

Mika Hyssi

Se on moro, mummo! Tänään harjoittelemme auton käynnistämistä. Mummo, tässä on avaimet. Tässä on virta-avain, jolla käynnistetään auto. Sinun toisessa kädessäsi on koti-avaimesi, jolla avaat mökkisi oven. Se ei käy tähän autoon. Mutta asiaan: Aseta virta-avain virtalukkoon. Aseta. Aseta vasen jalka kytkimelle, paina se pohjaan ja pidä siellä. Näin tee. Vaihda vaihde vapaalle eli yleensä keskelle.

Vaihda. Väännä nyt virta-avaimesta tuulilasiin päin rauhallisesti, kunnes auto hurahtaa käyntiin. Väännä. Hyvä, mummo! No niin, mummo. Sammuta auto vääntämällä virta-avainta itseesi päin. Noin. Tässä oli kolmas oppitunti, emmekö olekin edistyneet hurjasti?

Ensi kerralla lähdemmekin maastoon.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top