Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Liikenneturva: Tasoristeysturmien määrä huolestuttava

Uutiset

Kuluvan vuoden tasoristeysonnettomuuksien määrä nousi viikonvaihteessa kahteenkymmeneen. Viikonloppuna sattui neljä onnettomuutta, joissa menehtyi yhteensä kolme ihmistä. Vuonna 2002 tasoristeysturmia tilastoitiin 42. Niissä menehtyi neljä ja loukkaantui yhdeksän henkilöä. Tyypillistä viime vuoden tasoristeysonnettomuuksille oli, että ne sattuivat rataosilla, joiden junaliikenne on melko vähäistä tai nopeus pieni.

Kaikkiaan Suomen radoilla on lähes 5000 tasoristeystä. Puomein tai varoituslaittein varustettuja tasoristeyksiä on runsaat 900 eli yli 4000 tasoristeystä on ilman varoituslaitteita. Liikenne- ja viestintäministeriön laatiman turvallisuusohjelman tavoitteena on poistaa vuoden 2015 loppuun mennessä 1100 tasoristeystä.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: