MAINOS

Luentoja, sikoja ja nimiä

Palstoilta poimittua

Samuli Kinnari

Lauttakylä
Torstaina 24.4.2003

Lauttakylän lukion ajankohtaiset, kaikille avoimet luentotilaisuudet saavat Lauttakylä-lehden pääkirjoituksessa kiitosta.

“Luentosarja on hieno tapa tuoda valtakunnallisestikin merkittäviä ja ajankohtaisia asioita tänne ruohonjuuritasolle. Yleensähän näitä asiantuntijoita näkee ja kuulee kommentoimassa vain television uutisissa ja ajankohtaisohjelmissa. Oman vivahteensa tilaisuuksiin tuo se, että vieraat ovat Lauttakylän lukion entisiä oppilaita.”

Alueviesti
Torstaina 24.4.2003

Alueviestin pääkirjoituksen mukaan “Kevät paljastaa sikamaisuuden”.

“Lumen alta paljastuu näin mm. se, ettei suomalainen perusta yhteisestä ympäristöstä.”

Tyrvään Sanomat
Lauantaina 26.4.2003

Tyrvään Sanomat ruotii pääkirjoituksessaan yhtä seudun ikiaikaisista keskusteluaiheista eli nimien sekamelskaa. Eiväthän ulkopaikkakuntalaiset osaa yhdistää herra Hakkaraista tai Ellivuorta Vammalaan.

“Vammalan ja tämän seudun pitää identifioitua nykyistä paremmin yhden nimen tai symbolin ympärille, jotta se kasvaisi, kehittyisi ja kauan eläisi maan päällä. Tarvitaan vain yksimielisyys siitä nimestä ja/tai symbolista.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top