MAINOS

Autoliitto suosittelee perusteellista auton keväthuoltoa

Uutiset

Samuli Kinnari

Pitkän talven jälkeen Autoliitto suosittaa autolle huolellista keväthuoltoa. Kevättarkastuksella ja -huollolla auto pysyy kunnossa pidempään. Huolletulla autolla on mukavaa ja turvallista matkustaa.

Keväthuolto on hyvä aloittaa perusteellisella pesulla. Talven aikana auton ulkopinnalle ja sisätiloihin kertynyt pöly ja pinttynyt lika poistetaan ulko- ja sisäsiivouksella. Samalla tarkastetaan kuluvat osat ja nesteet. Auton ulkopesu olisi suoritettava erillisellä liuotinaineella ja autoshampoolla, jotta maalipintaan mahdollisesti tarttuneet maantiesuolan jäännökset ja piki saadaan irtoamaan. Alustan osat ja pyöränkotelot on myös hyvä pestä, jotta suolainen hiekka ja epäpuhtaudet saadaan pois. “Pesun yhteydessä on hyvä tarkistaa, ovatko irtokivet tai -nastat aiheuttaneet vaurioita maalipintaan”, sanoo tekninen asiantuntija Pasi Montonen Autoliitosta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top