MAINOS

Pirkanmaan maakuntaohjelma tarkistettiin

Uutiset

Mika Hyssi

Pirkanmaan maakuntaohjelma on tarkistettu tämän kevään aikana vastaamaan uuden aluekehityslain vaatimuksia. Vuodet 2003-2006 kattava maakuntaohjelma esittelee millaisia kehittämistarpeita maakunnassa lähivuosina on ja mitkä ovat toimenpidekokonaisuudet ja rahoitusmahdollisuudet.

Maakuntaohjelman sisältö saatettiin ajan tasalle tämän kevään aikana käytyjen sidosryhmäneuvottelujen pohjalta. Maakuntaohjelman keskeiset painopistealueet ovat osaamisen vahvistaminen ja innovaatiotoiminnan edellytysten parantaminen, yritystoiminnan kasvu ja uudistaminen sekä perusrakenteiden vahvistaminen ja toimintaedellytyksistä huolehtiminen.

Maakuntaohjelman tavoitteet on ajantasaistettu ja suhteutettu hyväksytyn väestö- ja työpaikkalaskelman perusteena oleviin kehitysarvioihin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top