MAINOS

Joutsenten reitti selvitti kantansa järvien kunnostushankkeisiin

Uutiset

Mika Hyssi

Joutsenten reitti ry:n hallitus kokoontui perjantaina 27.6.2003 Vammalaan pohtimaan kantaansa järvien kunnostushankkeisiin. Lisäksi käsiteltävänä oli kolme edellisistä kokouksista pöydälle jäänyttä järvien kunnostushankehakemusta sekä kaksi uutta kehittämishankehakemusta.

Kokouksessaan Joutsenten reitti ry:n hallitus päätti järvien kunnostushankkeiden osalta, että julkisen tuen osuus hankkeessa voi enintään olla 50 prosenttia ja hankkeilla on yksi yhteinen hakuaika, joka päättyy 30.4.2004. Lisäksi hankkeisiin tullaan käyttämään korkeintaan 25 prosenttia vuoden 2004 rahoituskehyksestä, eikä vuosina 2005 ja 2006 järvien kunnostushankkeille myönnetä tukea. Hallitus päätti lisäksi, että hankkeen kokonaiskustannukset voivat olla korkeintaan 50 000 euroa ja tuettavien hankkeiden sekä hankehakemusten tulee olla laadukkaita.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top