MAINOS

Kultaisen Harmonikan voitto Raumalle

Uutiset

Mika Hyssi

Sata-Häme Soi -juhlilla Ikaalisissa keskiviikkona kisattu Kultaisen Harmonikan voitto ratkesi 21-vuotiaalle raumalaiselle Janne Mäkiselle, joka tarttui finaalissa harmonikkaan esittämällä pop- ja rock-musiikkia soittimellaan. Hopeisen Harmonikan voitto meni Mikkeliin 9-vuotiaalle Vilma Avikaiselle.

Sata-Häme Soi luovutti voittajille palkinnoksi ikaalilaisen taiteilijan Helmi Koiviolan grafiikkaa. Kultaisen Harmonikan voittaja sai lisäksi 2500 euron suuruisen shekin ja Hopeisen Harmonikan voittaja 850 euron suuruisen shekin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top