MAINOS

Luoteis-Pirkanmaalle liikenneturvallisuussuunnitelma

Uutiset

Samuli Kinnari

Luoteis-Pirkanmaa eli Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kihniö, Parkano ja Viljakkala saavat liikenneturvallisuussuunnitelman. Suunnitelman laatimista koordinoi Tiehallinnon Hämeen tiepiiri. Työssä ovat mukana seudun kunnat, liikenne- ja viestintäministeriö, Länsi-Suomen lääninhallitus, Pirkanmaan liitto, Liikenneturva sekä Ikaalisten kihlakunnan poliisi.

Liikenneturvallisuussuunnitelmalla pyritään parantamaan liikenneympäristön turvallisuutta teknisin toimenpitein sekä vaikuttamaan liikennekasvatuksen, -tiedotuksen ja -valistuksen keinoin ihmisten liikennekäyttäytymiseen ja asenteisiin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top