MAINOS

Liikenneturva: Taajamahurjastelu vaarana sivullisille

Uutiset

Viime päivien liikenneuutiset ovat tuoneet moottoripyöräilijöiden kuolonkolarit voimakkaasti julkisuuteen. Raju kiihdytys liikennevaloista on johtanut pyörän hallinnan menettämiseen. Vain onnen kaupalla sivulliset ovat välttyneet jäämästä voimakkaiden pyörien alle. Liikenneturva muistuttaa, että ellei holtiton ajelu lopu, se voi rajoittaa lasten ja muiden sivullisten liikkumisvapautta ja vähentää turvallisuuden tunnetta taajamissa.

Suomessa on nyt enemmän moottoripyöriä liikenteessä kuin koskaan. Niiden määrä on yhä kasvussa. Liikenteen määrän kasvaessa myös riskitilanteita syntyy aiempaa useammin. Moottoripyöriä ei osata ottaa riittävästi huomioon. Motoristit ovat keskenään aiempaa erilaisempia. Mukaan on tullut nuoruusiän ylittäneitä kuljettajia, joista jotkut kaipaisivat perehtymistä ajamiseen.

Pyörien määrän kasvu näkyy myös onnettomuuksissa. Tähän mennessä liikenteessä on kuollut 10 moottoripyöräilijää. Viime vuonna menehtyneiden kokonaismäärä oli 22. Heinä – elokuu olivat pahinta aikaa.

Myös mopoilijoiden liikennekuolemat ovat kasvussa. Tähän mennessä on menehtynyt 7 mopoilijaa. Luku on sama kuin viime vuoden kokonaismäärä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top