MAINOS

Vammalan avainhenkilöäänestys ratkeaa kansanvallan päivänä

Uutiset

Samuli Kinnari

Keskiviikkona 16. heinäkuuta vietetään nyt jo 12 kerran kansanvallan päivää. Vammala on ollut päivän juhlinnassa melkoinen harvinaisuus, sillä päivää on kaupungissa juhlittu vuosittain varsin runsaslukuisella joukolla ja iloisissa merkeissä.

Kulttuuria kaikille -yhdistyksen järjestämä kansanvallan päivän juhla alkaa torilla ensi keskiviikkona kello 10.30. Tapahtuman musiikista vastaa Humppakumppanit, solistinaan vuoden 2002 avainhenkilö Matti Valtteri Lehtinen. Tuttuun tapaan myös kansalla on valta sanoa eli vapaita puheenvuoroja aiheesta kuin aiheesta on mahdollisuus esittää. Lisäksi vuoden 2002 avainhenkilön Matti Valtteri Lehtisen puhe sekä juhlapuhe, jonka pitää kansanedustaja, kokoomuksen puoluesihteeri Heikki A. Ollila. Puheiden jälkeen julkistetaan Tyrvään Sanomien äänestyksellä valittava vuoden Vammalan vuoden 2003 avainhenkilö.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top