MAINOS

FC:llä päästettiin paineet pois tynnyristä

Uutiset

Samuli Kinnari

Finnish Chemicals Oy:n tehtailla Äetsässä päästettiin torstaina aamupäivällä ampumalla ylipaine pois pullistuneesta peltitynnyristä. Hienokemikaalitehtaalla oli keskiviikkona huoltotoimenpiteiden yhteydessä otettu kahteen tynnyriin talteen hienokemikaalipulveria. Toisessa tynnyrissä havaittiin paineennousu. Yhtiön oma henkilökunta kuljetti pullistuneen tynnyrin illalla turva-alueelle.

Pelastuslaitoksen ja Finnish Chemicals Oy:n asiantuntijat päättivät, että tynnyristä päästetään ylipaine pois. Tynnyrin vaippaan ammuttiin pelastuslaitoksen toimesta torstaina aamupäivällä reikä, jolloin ylipaine poistui vaaraa aiheuttamatta. Kaiken varalta paikalle oli kutsuttu pelastushenkilöstöä. Tapahtuneesta ei aiheutunut mitään vahinkoja.

+ www.finnishchemicals.com | Finnish Chemicals Oy:n kotisivut

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top