MAINOS

Odottelu palkittiin: Mansikka-aika alkoi

Uutiset

Samuli Kinnari

Mansikan pääsatokausi on pitkän odottelun jälkeen käynnistynyt koko maassa. Avomaalta poimitut mansikat ovat nyt parhaimmillaan koko Suomessa. Harson alla kasvatettua mansikkaa ja varhaisia lajikkeita on ollut myynnissä jo muutaman viikon ajan, mutta nyt markkinoille tulevat pääsatokauden mansikat. Myös itsepoiminta ja myynti suoraan tiloilta on täydessä käynnissä.

“Vaikka mansikkaa on saatu odotella pitkään, on sitä nyt vihdoin tarjolla”, toiminnanjohtaja Hannu Salo Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liitosta vakuuttaa niille, jotka ovat jo ehtineet ihmetellä saadaanko mansikasta tänä vuonna satoa ollenkaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top