MAINOS

Puolukkametsässä poimittavaa viikonloppuna

Uutiset

Samuli Kinnari

Viikonvaihteessa pääsee Etelä- ja Keski-Suomessa poimimaan puolukoita. Viime viikkojen sateet ja kylmä sää hidastuttivat puolukan kypsymistä, mutta Etelä-Suomessa ensimmäiset marjat kypsyivät elokuun 25. päivä ja kypsyminen jatkuu vielä tämän viikon. Keski-Suomessa puolukat kypsyvät kangasmetsissä tämän ja ensi viikon aikana.

Valtakunnallisesta marja- ja sienisatotutkimuksesta vastaavan Metsäntutkimuslaitoksen vanhemman tutkijan Kauko Salon mukaan täysin kypsiä marjametsiköitä on raportoitu vasta kymmenkunta, mutta niiden sekä raakileitten perusteella voidaan odottaa keskinkertaisen ylärajalle yltävää puolukkasatoa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top