MAINOS

Poliisi kaipaa tietoja kolmesta miehestä

Uutiset

Samuli Kinnari

Nokian poliisi kaipaa vihjeitä kolmesta todennäköisesti ulkomaalaisesta miehestä, joita epäillään erittäin vakavasta rikoksesta. Kaikilla kolmella miehellä on lyhyet, tummat hiukset ja he ovat 170-180 senttiä pitkiä.

Miesseurue oli lauantaiaamuna liikkeellä kello viiden ja seitsemän välisenä aikana Nokian Koskenmäessä, muun muassa Siwan ympäristössä. Poliisi epäilee kolmikon syyllistyneen erittäin vakavaan väkivaltarikokseen.

Vihjeet ja havainnot epäillyistä voi soittaa Nokian poliisille puhelinnumeroon (03) 3135 4230.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top