MAINOS

Maakuntaliitto: Postipalvelut taattava jokaisessa Pirkanmaan kunnassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan liitto haluaa omalla toiminnallaan vaikuttaa siihen, että postipalvelut säilyvät jatkossakin jokaisessa pirkanmaalaisessa kunnassa. Viime vuoden alussa voimaan tulleen postipalvelulain tarkoitus on taata hyvälaatuisten postipalveluiden ja erityisesti yleispalveluiden saatavuus tasapuolisesti koko maassa.

Alueellinen tarkastelu osoittaa, että Pirkanmaalla postipalvelulain tarkoitus toteutuu, sillä joka kunnassa toimii vähintään yksi postipalvelupiste. Postipalveluyritysten monessa tapauksessa pitkä aukioloaika on joissakin kunnissa parantanut palveluiden saavutettavuutta iltaisin. Lisäksi postiyritysten syntyminen on auttanut myös joidenkin kylien palveluiden säilyttämistä, kun esimerkiksi kyläkaupan yhteyteen on otettu postin palvelut.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top