MAINOS

Joulupostimerkeissä leivotaan piparkakkuja

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Uudet joulupostimerkit ilmestyvät 31.10. Jouluvalmisteluista kertovat merkit on piirtänyt taiteilija Virpi Pekkala.

Kotimaan joulutervehdyksiin tarkoitetun 45 sentin arvoisen postimerkin kuva-aiheenakin on joulutervehdysten lähettäminen. Pieni poikatonttu on pudottamassa lähetyksiään kirjelaatikkoon ja laatikolle lehahtanut tonttulakkinen kirjekyyhky on valmiina palvelukseen.

Ensimmäisen luokan kirjeisiin tarkoitetussa, 65 sentin arvoisessa joulupostimerkissä tonttutyttö on leiponut suuria sydämenmuotoisia piparkakkuja: uunipellillä on vain yksi, mutta merkkiarkin reunakuvituksesta selviää, että leivonnaisia on riittänyt myös hiirelle ja kuusen koristeeksikin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top