MAINOS

Käsilaukun penkominen johti ulosajoon

Uutiset

Samuli Kinnari

Valtatie 2:lla Torttilan risteyksen kohdilla Harjavallassa sattui torstaina kello 16.50 aikaan ulosajo. Harjavaltalaisen naisen kuljettama auto oli matkalla Porin suunnasta Helsingin suuntaan. Kuljettaja oli Torttilan risteyksen kohdilla etsinyt käsilaukustaan ajon aikana jotain, jolloin auto ajatui kulkusuunnassaan oikealle ulos tieltä. Suistuessaan auto törmäsi keulallaan puiseen valaisinpylvääseen, joka katkesi. Katketessaan pylvään ilmakaapeli veti poikki vielä seuraavankin tolpan Porin suunnasta.

Naisen auto jäi pyörilleen sänkipellolle. Kuljettaja ei rytäkässä loukannut itseään, mutta ajoneuvo romuttui keulasta. Kakkostien liikenne kulki onnettomuuspaikalla yhtä kaistaa sen aikaa, kun sähköyhtiö sai korjattua pylväsvahingot.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top