MAINOS

Ampumistapauksen tutkimukset jatkuvat – poliisi pyytää silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan poliisi on jatkanut koko lauantaipäivän Vammalan Seurahuoneen pihassa yöllä kello 01.00 jälkeen tapahtuneen ampumistapauksen tutkimuksia. Ammuskelussa yksi mies sai surmansa ja toinen haavoittui. Uhrit olivat veljeksiä.

Yöllä sairaalaan viety mies on edelleen sairaalahoidossa. Hänen tilansa on vakaa, eikä hänellä ole hengenvaaraa. Vammalan poliisi on lauantain aikana kuullut tapauksen silminnäkijöitä, mutta pyytää edelleen tapahtuman nähneitä tai siitä muuten jotain tietäviä ottamaan yhteyttä poliisipäivystyksen puhelinnumeroon (03) 519 0211.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top