MAINOS

Syksyn yhteishaussa 3 200 hakijaa – vajaat 2 000 sai paikan

Uutiset

Samuli Kinnari

Syksyn toisen asteen yhteishakuun osallistui koko maassa kaikkiaan noin 3 200 hakijaa, joille oli tarjolla noin 3 400 aloituspaikkaa. Hakijoista vajaat 2 000 valittiin tammikuussa 2004 alkavaan koulutukseen.

Pirkanmaalla peruskoululaisille oli tarjolla pelkästään talouskouluopetusta, johon pyrki 41 ja valittiin 40. Ylioppilaille koulutusta oli tarjolla sähköalalla, hotelli-, ravintola- ja suurtalousalalla, talouskouluissa, sosiaali- ja terveysalalla sekä viestintä- ja kuvataidealalla yhteensä 234 aloituspaikkaa. Paikkoja haki 276 henkilöä ja valituksi tuli 159 opiskelijaa.

Kaikki yhteishaun hakijat saavat tiedon tuloksestaan kirjeitse. Valitsematta jääneille lähetetään tiedot vapaiksi jääneistä aloituspaikoista, joista saa tietoa myös lääninhallitusten yhteishakupalvelusta, työvoimatoimistoista ja Opetushallituksen koulutusnetin kautta. Mahdollisuutta päästä koulutukseen voivat kysellä suoraan oppilaitoksista myös ne, jotka eivät lähettäneet hakemustaan yhteishaussa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top