MAINOS

Kaksi autoa vietiin luvatta, kolmatta yritettiin

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsästä Urpontie 1:n pysäköintialueelta otettiin tiistain vastaisena yönä luvatta käyttöön punainen Nissan Sunny -merkkinen henkilöauto. Auton rekisteritunnus on YAB-641. Lisäksi Äetsässä yritettiin samana yönä ottaa henkilöauto luvatta käyttöön Malvanojantiellä.

Tiistai-iltana kello 18.00-18.45 otettiin Vammalasta käsi-ja taideteollisuusoppilaitoksen pysäköintialueelta luvatta käyttöön väritykseltään vihreä/harmaa Nissan Primera. Auton rekisteritunnus on TGB-523.

Vammalan poliisi kaipaa tietoja molemmista tietymättömillä teillä olevista autoista. Havaintoja otetaan vastaan päivystyspuhelimen numerossa (03) 519 0211.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top