MAINOS

Huittisten ja Kiikoisten kekkereissä perinteiset puheet

Uutiset

Samuli Kinnari

Lähiseudun kunnista Huittinen ja Kiikoinen järjestävät uuden vuoden vastaanottajaiset.

Huittisissa palavat perinteiset kokkotulet Ripovuorella kello 18.00-20.00. Tapahtuman järjestelyissä on kaupungin mukana lisäksi Huittisten Seudun Ympäristöyhdistys ry, seurakunta ja Sampulaiset ry. Ohjelmassa on muun muassa kaupungin ja seurakunnan tervehdykset. Tapahtumapaikka on valaistu monenlaisin kynttilöin.

Kiikoisissa vuoden vaihtumista juhlitaan kunnantalon edustalla kello 23.45 alkaen. Ohjelmassa on Satakunnan TE-keskuksen osastopäällikkö Altti Ylitalon puhe, yhteislaulua ja ilotulitus. Tapahtuman järjestelyissä on kunnan lisäksi mukana seurakunta, Kiikoisten Osuuspankki, Kiikoisten Säästöpankki ja vapaapalokunta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top