MAINOS

Vammalan Tiitinen puhutti palstoilla

Palstoilta poimittua

Samuli Kinnari

Alueviesti
Torstaina 22.1.2004

Pääkirjoituksessa kommentoidaan kirjastotoimenjohtaja Ilpo Tiitisen yllätyksenä tullutta siirtymistä Sastamalan Opistoon.

“Olin todella pahoillani lukiessani kaupungin tiedotteen, jossa kerrottiin että Ilpo Tiitinen jättää kirjaston sairauden vuoksi. Sääli.”

Tyrvään Sanomat
Torstaina 22.1.2004

Vammalan kirjastotoimenjohtaja Ilpo Tiitinen siirtyy yllättäen kirjallisuuden opettajaksi Sastamalan Opistoon. Tyrvään Sanomat käsitteli aihetta laajassa artikkelissa ja pääkirjoituksessa.

“Kaupungin päätös on raju eläkeikää lähestyvälle miehelle, jolla on kiistattomat ansiot Vammalan kulttuuri-imagon rakentamisessa, erityisesti kirjapäivien johdossa.”

Lauttakylä
Tiistaina 20.1.2004

Vampulassa poikkesi viime viikolla ympäri maata kiertävä Lukibussi, jossa Sallilan koulun oppilaat tekivät luku- ja kirjoitusharjoituksia. Pääkirjoituksessa muistutetaan, että jokainen oppii omaan tahtiinsa. Kahta samanlaista oppijaa ei ole lapsissa eikä aikuisissa.

“Kun oppimisvaikeuksista huolimatta tuntee itsensä hyväksi ja taitavaksi, samanvertaiseksi toisten kanssa, opiskelu maittaa.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top