MAINOS

Kokemäen poliisilla riitti töitä viikonloppuna

Uutiset

Samuli Kinnari

Lauantain vastaisena yönä murtauduttiin Kokemäellä Tulkkilantiellä sijaitsevaan pizzeriaan. Voron matkaan lähti vähäinen määrä rahaa, JVC-merkkiset stereot, Digitaler-merkkinen digiboxi, elintarvikkeita, sekä olutta, siideriä ja lonkeroa. Tekijä on poliisin huostassa ja osa anastetusta omaisuudesta on saatu takaisin. Pizzeriaan murtautunut on niin sanottu poliisin vanha tuttu.

Samana yönä rikottiin Peipohjassa Myyränkatu 7:n B-portaan ulko-oven lasi.

Lauantaina kello 14.45 aikaan poliisi pysäytti Köyliön Vuorenmaassa Vampulantiellä paikkakuntalaisen mieshenkilön, joka autoili alkometrin mukaan 1,34 promillen humalassa. Lisäksi miehen kuljettama auto oli määräaikaiskatsastamaton.

Kello 19.30-21.00 välisenä aikana Peipohjassa Kokemäenjokilaakson ammattiopiston palloiluhallilla rikottiin ulko-oven lasi. Lisäksi sisätiloissa ollut jauhesammutin oli tyhjennetty palloiluhallin pihaan. Seuraavan yön aikana samaisesta palloiluhallista oli rikottiin kaksi ikkunaa lisää. Edelleen sunnuntain aikana kello 15.00 mennessä oli rikottu jälleen yksi ikkuna sekä sisällä jauhesammutin oli tyhjennetty hallin salin lattialle. Tapahtumista aiheutuu melkoiset siivous- ja muut kulut.

Lauantaina kello 23.05 aikaan suistui Kokemäellä Köyliöntiellä hieman ennen Kooman hautausmaata paikkakuntalaisen naishenkilön kuljettama henkilöauto oikealle ojaan. Poliisi oli nopeasti paikalla, koska partio ajoi auton perässä. Kuljettaja puhalsi alkometriin 2,95 promillen lukemat.

Huittisisten Lauttakylänkadulla tapahtui sunnuntaina kello 02.05 pahoinpitely. Kaksi paikkakuntalaista nuorta miestä pahoinpiteli kahta muuta paikkakuntalaista miestä. Toisella pahoinpitelijällä oli hallussaan pienikokoinen jalkajousi, jota käytettiin lyömäaseena. Poliisi otti jousen ja nuolen haltuunsa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top