MAINOS

Vammalassa euron tontteja kaupan

Uutiset

Samuli Kinnari

Reilu vuosi sitten Vammalan kaupunki kauppasi 12:ta erikseen määriteltyä tonttia euron kappalehinnalla. Tonteista hyväksyttiin kahdeksan varausta. Varausten voimassaoloaika päättyi viime vuoden lopussa, mihin mennessä yhdelle tontille alettiin rakentaa.

Koska kaikki erikoistarjouksessa olleet tontit ovat olleet varattavina jo pitkään, eivätkä ole menneet kaupaksi, esitti yhdyskuntasuunnittelun osasto kaupunginhallitukselle, että kyseiset 11 tonttia asetetaan toistaiseksi varattaviksi euron kappalehinnalla. Kaupunginhallitus hyväksyi esityksen kokouksessaan maanantaina.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top