MAINOS

Tutkimus: Kuluttajat pääosin tyytyväisiä sähköyhtiöönsä

Uutiset

Sähköyhtiöiden asiakkaat ovat pääosin tyytyväisiä omaan yhtiöönsä. Vuoden 2003 lopulla 65 prosenttia asiakkaista ilmoitti, että ei aio vaihtaa nykyistä yhtiöönsä eikä pyytää tarjouksia muilta yhtiöiltä. Tilanne oli vuonna 2002 täsmälleen sama. Kilpailuttamishalukkuus näyttää kuitenkin hieman kasvaneen: 25 prosenttia asiakkaista aikoo pyytää tarjouksen nykyiseltä yhtiöltään tai muilta yhtiöiltä. Vuosi aiemmin määrä oli 22
prosenttia.

Tulokset käyvät ilmi Sähköenergialiiton ja Adato Energian toimeksiannosta tehdystä energiayhtiöiden palvelututkimuksesta 2003. Yhtiöiden asiakkaille osoitetun kyselyselvityksen teki Taloustutkimus loppuvuodesta 2003 ja siihen osallistui 33 yhtiötä eri puolilta Suomea. Vastauksia saatiin 8235, vastausprosentti oli 38.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top