MAINOS

Maija Vilkkumaa Sata-Häme Soi –juhlille

Uutiset

Samuli Kinnari

Arkistokuva 87

Maija Vilkkumaa esiintyy ensi kesänä Ikaalisissa Sata-Häme Soi –juhlien puistokonsertissa 2. heinäkuuta. Festivaalipuistossa pidettävä puistokonsertti on koko perheen konsertti, eli myös lapset voivat tulla Maija Vilkkumaata katsomaan. Perjantai-illan puistokonsertissa esiintyy myös hanurivetoista hauskanpitomusiikkia soittava zydecobändi Crawfish Kings.

Maija Vilkkumaan teoskokonaisuus Ei oli yksi kolmesta Teosto-palkinnon saaneesta teoksesta viime joulukuussa. “Vilkkumaa kuvaa syvästi ja koskettavasti identiteettiään etsivän nuoren tytön herkkää sielunmaisemaa. Hän käyttää sanaa tuhlailematta, iskevästi ja monitasoisesti ja yhdistää sen tasapainoisesti omaperäiseen sävelkieleen ja populaarimusiikin traditioihin”, luonnehti raati, joka valitsi palkinnon saajat.

Parhaillaan Maija Vilkkumaa on New Yorkissa kirjoittamassa materiaalia tulevaa levyään varten.

+ http://www.maijavilkkumaa.net | Maija Vilkkumaa
+ http://www.satahamesoi.fi | Sata-Häme Soi

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top