Ruonansuulta uutta älppyä

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Huumorin kiistaton kuningas Jope Ruonansuu on saanut valmiiksi uuden albumin, joka on tiukasti ajan hermoilla. Uusi Tosi-cd -albumi on saanut virikkeitä formaattitelevision maailmasta. Virallisen formaattiäänen esittelemänä kuuntelijalle tarjotaan kolmetoista uutta nauruhermoja kutittavaa raitaa, joissa halutaan Aidoliksi, ollaan Yllytyshulluja, Heikoimpia Lenkkejä ja Suomen Ropinssoneja ja lähetetään terveisiä Nykäsen Matille ja Miljonääri-Jussille, Kesävisaa ja virallista valvojaa Aulis Gerlanderia unohtamatta.

Tosi-cd julkaistiin perjantaina 28. toukokuuta.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat