Tähtiportti ja Odyssey 5 ruutuun

Viihdeuutiset

Nelosella alkaa keskiviikkona 20-osaiseksi jäänyt tieteissarja Odyssey 5. Sarjan tapahtumat lähtevät liikkeelle, kun Maata kiertävän avaruussukkula Odysseyn miehistö todistaa Maan tuhoutumisen – he ovat ainoat eloonjääneet valtavan luonnonmullistuksen jäljiltä. Happivarasto ehtyy koko ajan, ja viisi astronauttia valmistautuu kohtaamaan loppunsa. Viime hetkellä salaperäinen muukalainen pelastaa miehistön ja kertoo vastaavia tapauksia sattuneen linnunradalla aikaisemminkin. Muukalaisen mukaan Maan pelastaminen on kuitenkin vielä mahdollista. Odysseyn miehistö lähetetään viisi vuotta ajassa taaksepäin, jolloin he voivat elää uudelleen Maan tuhoutumiseen johtavat tapahtumat ja vaikuttaa tulevaan.

MTV3 tuo kesäkuun lopussa ruutuun tauolla olleen Tähtiportin. Sarjasta nähdään uusia viidennen tuotantokauden jaksoja. Yhdysvalloissa sarjan kahdeksas tuotantokausi on alkamassa. Tähtiportin pääosassa keikailee Ihmemies MacGyverin roolista tuttu Richard Dean Anderson.

+ Odyssey 5 | Nelonen | ke 2.6. alkaen, puolenyön jälkeen
+ Tähtiportti | MTV3 | ke 23.6. alkaen, klo 22.30

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat