Michael Moorella on asiaa

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Terävä-älyinen ja konstailematon Michael Moore ottaa ohjelmassaan kantaa ajankohtaisiin asioihin ja maailman uutistapahtumiin persoonalliseen tyyliinsä huumorin, satiirin ja skeptisyyden keinoin – kuvia kumartelematta. Michael Moore vastaa innovatiivisuudesta, ärhäkkyydestä ja tuoreesta lähestymistavasta kiitellyn Michael Moorella on asiaa -sarjan tuotannosta ja on sen juontaja ja ideoija.

Michael Mooren uusin, paljon kohua herättänyt dokumenttielokuva Fahrenheit 9/11 sai ensiesityksensä Cannesin elokuvafestivaaleilla 17. toukokuuta. Hänen edellinen elokuvansa, Bowling for Columbine, kilpaili Cannesissa 2002 ja palkittiin viime vuonna parhaan dokumenttielokuvan Oscarilla.

+ Michael Moorella on asiaa | Nelonen | ti 8.6. alkaen, klo 23.20

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat