Will Smithin komedia palaa ruutuun

Viihdeuutiset

Viime kesänä alkaneessa amerikkalaisessa Bel Airin Prinssi -komediasarjassa Banksin hienostoperhe meni kertaheitolla sekaisin, kun philadelphialaiset junttisukulaiset lähettivät raikulipoikansa Willin (Will Smith) herrojen oppiin Kalifornian piireihin. Sarjan kolmannen tuotantokauden startatessa Willin ja Banksin perheen yhteiselo on jo asettunut uomiinsa, mutta hervoton meno jatkuu siitä huolimatta. Tällä kertaa mm. äitinsä luota lomalta palannut ja Philadelphian viimeiset virtaukset mukanaan tuonut Will saa jälleen kerran Phil-setänsä (James Avery) lähestulkoon kiipeämään pitkin seiniä.

+ Bel Airin Prinssi | MTV3 | ma-pe 24.6. alkaen, klo 16.40

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat