Tästä se alkaa

Formulaherra

Mika Hyssi

Päättynyt viikonloppu osoitti, että pohjamudista voi nousta suoraan kärkikahinoihin. McLaren on jälleen varteenotettava vastustaja.

McLaren-tallin uusi MP4-19B -auto osoitti potentiaalinsa Silverstonen radalla. Kimi Räikkösen ohjastamana uusi B-versio tuotti lauantaina suomalaiskuskille f1-uran kolmannen paalupaikan. Sunnuntaina vauhti ei aivan riittänyt Ferrarin Michael Schumacherin ohittamiseen, mutta kakkospalliltakin on helppo hymyillä: toinen Ferrareista jäi taakse ja samoin muut tallit. Ja Kimi ahdisteli Schumacheria enemmän kuin kukaan muu tällä kaudella on pystynyt.

Aivan fantastista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top