MAINOS

Kultaa Teräsbetonille – kiireinen keikkakesä edessä

Uutiset

Samuli Kinnari

Teräsbetoni-yhtyeen Taivas lyö tulta -sinkkua ja Metallitotuus-debyyttialbumia on kumpaakin myyty kultalevyihin oikeuttava määrä. Suomen virallisella Top40-albumilistalla yhtyeen pitkäsoitto on viihtynyt seitsemän viikkoa ja on parhaillaan kuudentena. Nimikkosingle on Top20-singelistalla sijalla 10 ja listaviikkoja sille kirjataan huikeat 16.

Tuleva kesä pitää Teräsbetonin metalliveljet kiireisinä. Yhtye esiintyy useimmilla Suomen merkittävimmillä festivaaleilla. Teräsbetoni nähdään kesällä muun muassa Seinäjoella Provinssirockissa, Jämsässä Himos Festivaleilla, Raumalla Raumanmeren juhannuksessa, Nummijärven Nummirockissa, sekä Turussa Ruisrockissa ja Down by The Laiturissa. Elokuussa yhtye soittaa Saksan Wackenissa Wacken Open Air Festival -tapahtumassa.

Yksi Teräsbetonin jäsenistä on äetsäläinen musiikin moniottelija Viljo Rantanen. Hän musisoi myös muun muassa The Coveralls -coverbändissä.

+ http://www.terasbetoni.com

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top