Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Vetytietoa maakuntahallitukselle Äetsässä

Uutiset

Pirkanmaan liiton maakuntahallitus vierailee Äetsässä ja Vammalassa tänään tiistaina. Äetsässä ohjelma alkaa kunnantalolta, jossa kunnanjohtaja Eero Mäki-Tanila kertoo kunnasta ja diplomi-insinööri Reino Heinola Äetsän vetykylä -hankkeesta. Maakuntahallituksen väelle esitellään myös vetyriksa, jonka kunta hankki viime keväänä. Äetsässä ohjelmassa on lisäksi tutustuminen FC Energia Oy:n vetyhöyryvoimalaitokseen. Vammalassa maakuntahallitus vierailee Vexve Oy:n tehtaalla ja kaupungintalolla.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: