Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 23.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Jätepisteiden siivottomuus pännii

Uutiset

Pirkanmaalaiset ovat tyytymättömiä jätepisteiden siisteyteen ja toivovat, että jatkossa jätepisteiden ympäristöt ovat siistejä. Pirkanmaan ympäristökeskuksen harjoittelija Jenni Skaffari ja Pirkanmaan Jätehuolto Oy haastattelivat maakunnan aluejätepisteiden käyttäjiä päättyneenä kesänä. Suurin osa haastatteluun vastanneista piti syynä jätepisteiden roskaantumiseen pisteiden käyttäjien välinpitämättömyyttä. Myös laiskuus ottaa selvää jätteiden oikeasta osoitteesta ja toimittaa jätteet oikeaan paikkaan mainittiin usein syynä jätepisteiden epäsiistiin kuntoon. Osa haastatelluista arveli, että monet ovat vielä tietämättömiä siitä, mitä jätteitä mihinkin pisteeseen kuuluu tuoda. Ratkaisuksi siivottomuuteen ehdotettiin muun muassa tiedottamisen, ohjeistamisen ja valvonnan lisäämistä sekä sakkoja.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: